LÅSESMED - DØGNÅPEN VAKTTELEFON FOR OSLO

Har låsen gått i vranglås, er du låst ute, har du mistet nøklene eller har du andre problemer som en dyktig låsesmed kan hjelpe deg med? Ring vårt vår døgnvakt på vårt døgnåpne nummer 46571024 for assistanse. 
Våre dyktige låsesmeder har lang erfaring med å hjelpe til med låste dører som ikke lar seg åpne eller andre problemer en lås kan skape.

 • Vi åpner din dør.
 • Bytter eller reparerer lås.
 • ikrer dine verdier

Våre låsesmeder har kompetanse på vanlige låser med nøkkel og avanserte elektroniske
låser, adgangskontroll og dørautomatikk og rykker ut hele døgnet.

NÅR DU TRENGER EN 24-TIMERS LÅSESMED:

Du har låst deg ute av bedriften din og finner ingen reservenøkler. Du har låst nøklene inne i bilen din og finner ikke reservesettet. Du har hatt innbrudd i hjemmet og ønsker å få sikret vinduer og dører Sylindre med nøkler

DEN BESTE MÅTEN Å VELGE EN LÅSESMED TIL NØDSTILFELLER PÅ

Den beste måten å velge en 24/7-låsesmed på er å lage en liste over lokale selskap. Prosessen vil bli mye enklere om du søker etter dem før uhellet er ute. På den måten vet du nøyaktig hvem du skal ringe når du trenger låsesmed i Oslo øyeblikkelig. Den vanskelige delen av dette søket avhenger av størrelsen på byen du bor i. En storby har mange låsesmed-selskaper, mens en liten by gjerne bare har noen få. Spør en venn eller et familiemedlem om de har brukt noen låsservice, eller du kan finne en fra avisannonser. Still spørsmål personlig til låsesmeden om de er tilgjengelige hele døgnet, om de har kvalifikasjoner og lisens, og om de håndterer tjenester til hjem, bil og bedrift? Hva koster det? Har de noen spesielle tilbud – omnøkling av boliglåser til en pris. Spør om forsikring, siden de fleste bedrifter vil kunne vise frem forsikringsbevis.

LAGRE EN LÅSESMED I NÆRHETEN I KONTAKTLISTEN DIN

Det er anbefalt å være forberedt og søke opp en låsesmed før du havner i en nødssituasjon. Du kan ringe og finne detaljer om forskjellige selskaper i nærheten. Du kan få en viss idé om servicen og prisene de tilbyr, slik at du ikke blir utnyttet i en nødssituasjon.

SJEKKE AKKREDITIVENE TIL SELSKAP

Finn ut om fylket ditt har en låsservice-organisasjon, og ring dem for å høre om låsesmeden du vurderer. Sjekk med forbrukerombudet, som kan gi deg informasjon om hvor mange klager en bedrift har fått, og hvordan de håndterte dem. Mange rettssaler tilbyr nå søkbare søksmål på nettet. Finn en rettsinstans hvor grensen for søksmål er over minimumsnivået. Ikke glem å sjekke både avdelingene for sivilsaker og straffesaker for å se om selskapet har vært involvert i mange søksmål.

TIL SLUTT NOEN TIPS:

 

 • Gjør visse tiltak for å sikre at det er nok lys rundt utsiden av huset ditt. Hvis det er mørke områder finner inntrengere gode gjemmesteder.
 • Busker er ideelle gjemmesteder for inntrengere. Fjern dem fra terrasser, vinduer og dører.
 • Skal du være borte i noen dager, så spør postkontoret om å ta vare på posten og avisene dine daglig. Hauger med aviser og post er et tydelig tegn på at ingen er hjemme.
 • Aldri la nøklene dine være igjen i bilen.
 • Ikke la stiger stå igjen utenfor hjemmet ditt. De gir lett tilgang til ranere.
 • Ikke legg igjen verdisaker på steder hvor de lett kan sees gjennom et vindu. Installer persienner bak vinduet for å stenge for utsikten.
 • Installer sikre låser på alle de ytre dørene i hjemmet ditt. Forsikre deg om at du ikke viker for inntrengere. Ikke glem å låse garasjen også.

Trenger du en låsesmed i Oslo akkurat nå? Vi er den beste 24/7-tilbyderen i Oslo og omegn, bare ring oss. Ring nå på 46571024

KONTAKTINFORMASJON

 • Fossumkroken 21 Oslo, Norway 0982
 • 46571024
 • lasesmed247@gmail.com
 • 24/7

LEGG IGJEN DIN INFORMASJON OG VI VIL RINGE DEG TILBAKE

 • @ låsesmed24-7.no © 2017.
Call Now Buttonring nå